Bröllopsfotografering

 

Bröllops-fotografering

 

er bröllopsfotograf

Jag följer med hela bröllopsdagen och skapar minnen för livet. 

Förberedelser

Timmar fyllda av förväntan

Det är inte mycket som slår känslan när du vaknar tidigt på morgonen på bröllopsdagen. Nu äntligen är dagen här – som ni troligtvis planerat inför länge. Från den första hårlocken till rosen i kavajfickan. Jag finns med som en fluga på väggen och dokumenterar de första timmarna på er stora dag

First look

Bara ni två

Att få mötas – bara ni två en stund innan vigseln ger er chans att se varandra för första gången. För många blir dessa fotografier de starkaste som visar känslan och som fångar stämningen.

Porträttfoto

Med en vacker inramning

För hundra år sedan togs bröllopsfotografiet i en fotostudio, med en given och ganska stel uppställning. Idag är porträttfotografiet utomhus det som ger den vackraste inramningen och ger er fina minnen till ert hem. Oavsett väder riggar jag så att era bästa sidor kommer till sin rätt.

Vigsel

Man och hustru

Timmar av förberedelser som leder fram till några sekunder då ni säger JA till varandra. Med mig som fotograf kan ni vara säkra på att minnet lever kvar för livet.

Mingel

att möta gästerna

Möt era nära och kära och låt festen börja. Jag smyger runt och fångar skratten, tårarna och de efterlängtade kramarna.

Festen

festen kan börja

Talen, lekarna och den goda maten. Låt mig vara med och fånga minnena.

Fotobås

 

där gästerna släpper loss

När du anlitar mig som fotograf kan jag erbjuda en unik lösning för gästfotografering. Med det enskilda fotobåset får du gästerna att släppa loss och visa sina allra bäst (eller galnaste) sidor!

Kontakta mig