Företagsfotografering

Anlita mig för hög kvalitet till ett rättvist pris!

Lägg ert krut på det ni kan bäst- så skjuter jag bilderna åt er!

Med mig som samarbetspartner får ni effektiv leverans av kvalitetsbilder till ert företag.
Är det kvantitet ni är ute efter? Det fixar jag – med kvalité!

Mina Tjänster

Företagsporträtt

Visa upp dina medarbetare på ett proffsigt sätt. Till hemsida, visitkort eller inramning för kontoret. Allt är möjligt för att passa er verksamhet.

Produktfotografering

Visa upp era produkter på bästa sätt. Snygga produktbilder till kataloger och webben.
Med ett partneravtal får ni alltid bra pris och snabb leverans.

Eventfotografering

Fånga känslan och upplevelsen av ert event genom att ha en fotograf på plats. Nå ut till alla dem som inte är på plats med effektfulla bilder från dagen.

Tidigare Företagskunder

Produktfotografering

En bild säger mer än 1000 ord. Sanningen är att en bild också säljer mer än 1000 ord. Det är de flesta e-handlare medvetna om. Men att fotografera alla sina produkter kan vara en kostsam och tidsödande process.

Ett partneravtal med mig ger er snabba leveranstider, och kraftigt pressade priser så att era produkter snabbare och billigare kommer ut på er e-handelsplats och säljer mer.

Porträttfotografering

Är det dags att fräscha upp personalporträtten på er webbplats eller ta en gruppbild till er nya broschyr? Anlita mig för er företagsfotografering.

Jag fotograferar både individuella porträtt och gruppfoton av personal. Jag anpassar företagsporträtten mot er målgrupp. Företagsfoto som förmedlar känsla

Eventfotografering

Genom att ha en fotograf på plats så fångas känslan och upplevelsen av ditt event, känslan tar inte slut när eventet är slut. Med hjälp av eventfotografering får ditt bolag eller din organisation ut mer av produkten eller tjänsten som visas upp.

Oavsett om bilderna ska användas in-house eller till en webbplats, att spridas på sociala medier, att ha till minne av eventet eller fylla samtliga funktioner så blir resultatet alltid bäst med en professionell fotograf med professionell utrustning. Dessutom är det alltid bäst att ha en fotograf som är van vid att föra sig i alla sammanhang, så att eventet flyter på som planerat utan störande moment eller missade tillfällen.

|

Sagt om

Med snabba ryck fixade Emanuel en företagsfotografering som jag är mer än nöjd med!

– Marie Tidqvist Lundin/Formkontakt

Let’s Work Together!

Jag ser fram emot att få samarbeta med er! Kontakta mig för mer information!

Kontakta mig